Пълнена целина със свинско и гъби
Лора и Стоян
200 г чоризо 500 г кафяви печурки (дребни) 4 стръка мащерка 2 стръка пресен лук |
1 | ![]() | Гъбите се почистват с влажна кърпа, след това се режат на тънко. |
2 | ![]() | Чоризото се реже на тънки кръгчета и се запържва в загрят тиган с незалепващо покритие. |
3 | ![]() | Прибавят се гъбите и щом се запържат добре, се овкусява с накъсаната мащерка и наситнения пресен лук. Разбърква се и се сервира. |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...