Чоризо с гъби на тиган

Дата: 05.01.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г чоризо
500 г кафяви печурки (дребни)
4 стръка мащерка
2 стръка пресен лук
 

Начин на приготвяне:
1
Чоризо с гъби на тиганГъбите се почистват с влажна кърпа, след това се режат натънко.
2
Чоризо с гъби на тиган 2Чоризото се реже на тънки кръгчета и се запържва в загрят тиган с незалепващо покритие.
3
Чоризо с гъби на тиган 3Прибавят се гъбите и щом се запържат добре, се овкусява с накъсаната мащерка и наситнения пресен лук. Разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта