Индийски пържен ориз
Нашите кулинари
        
        






| 1. | Изпрати лично съобщение | 28.03.2017 Рецептата не е лоша, но имам някои забележки. 
При чушковата салца - когато  към 5-6 чушки и два домата се добавят 4 ч. л. захар, няма ли да се получи мармалад?))))) 
При плънката пък рискуваме да се превърнем в солници - сушената самардала се предлага почти с 30% сол в нея, май и при сминдуха е същата работа, сиренето, ако не се изкисне е твърде солено и ще ни трябват литри айрян да утоляваме жаждата.))) Впрочем,  маргаринът не е ли имитиращ продукт, и като такъв не е препоръчително да се консумира?))) Има ли нещо лошо да се използва доброто старо краве масло?))))) | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...