Тутманик с кайма и кромид лук
Лора и Стоян
![]() |
за тестото: 3 ч. ч. брашно 7 г мая 2 с. л. зехтин или олио 1 ч. л. сол 1 с. л. захар | за плънката: 400 г бамя 300 г доматен сос 100 г краве сирене 100 г кашкавал 2-3 скилидки пресен чесън сол и черен пипер на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...