Бяла супа от кореноплодни
Лора и Стоян
1 консерва домати (800 г) 100 г булгур 50 г глава целина 3 скилидки чесън 1 глава лук 4 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1/2 с. л. захар 1/4 връзка прясна мента сол и черен пипер на вкус |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Супичката е различна и вкусна, хареса ми!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2015 Мъжът ми много я хареса :)
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2015 Супата е окей. Малко разнообразие от доматена супа с фиде. Сложих магданоз и кервиз, тъй като нямах мента.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2015 Промених малко рецептака като сложих повече булгур, доста повече, но това е според вкуса на всеки.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 Аз не обичам червени супи и манджи, но тази супичка много ми хареса. Харесва ми и ментата в нея. Има необичаен вкус.
Да не говорим пък колко лесно се готви и за нула време...Просто да не повярва човек каква вкуснотия без никакви усилия.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...