Супа от тиквички, картофи, моркови и пресен лук
Лора и Стоян
400 г глава целина 300 г пащърнак 500 г ряпа (бяла, черна и червена) бялата част от 1 стрък праз 1 глава лук 3 скилидки чесън кората от 1 лимон 4 с. л. зехтин (+ за намазване) 2 с. л. бял балсамов оцет 2 стръка мащерка 1 дафинов лист 1 с. л. мед 1 голям морков сол и черен пипер на вкус |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2015 Малко я хромених, но се получи разкошно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2015 Много е вкусна, НО...зеленчуците не се разбиват добре с обикновен пасатор (мощен Браун Профешанал). Остава гранулирана и влакнеста консистенцията. Наложи се да включвам ВитаМикса. Не обичам да го ползвам за горещи неща, а и съм сигурна, че повечето не разполагат вкъщи с професионална техника. Но стана перфектно нежна супичка. Далеч не бяла на цвят от карамелизирането.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 Вкусно както винаги :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2014 Правила съм в друг вариант, но и този ще опитам :)
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...