Дроб от треска върху препечена филийка

Дата: 07.08.2018
Източник: Bettyna Venkova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дроб от треска върху препечена филийка
 
Необходими продукти:
4 малки филийки хляб
1 консерва дроб от треска (190г)
сол на вкус
краве масло за мазане
 

Начин на приготвяне:
1
Филийките се запичат във фурна или на тиган, докато се зачервят. Намазват се с масло и върху всяка се слага по 1/4 от дроба. Пожелание може да овкусите със сол.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Дени Маринова коментира рецептата Сьомга на тиган
monikabella555 се регистрира в сайта.
Ивайло се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Хрупкав хляб със сусам
Angelina Daneva се регистрира в сайта.
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта