Круши, сгушени между карамел и пандишпан
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2018 Трябва доста повече нишесте да се сложи, за да се сгъсти ваниловия крем или много много дълго време да се вари. Аз го държах на котлона сигурно повече от половин час с непрекъснато бъркане, но въпреки това остана сравнително течен. Мислех, че като сложа маслото ще се стегне, но ... тортата ми стана течна.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...