Бонфиле с марината от уиски и джинджифил
Лора и Стоян
![]() |
1 телешки език 1 с. л. горчица 3 с. л. винен оцет 3 с. л. олио 2 твърдо сварени яйца 1 скилидка чесън 1/2 глава лук 100 г кисели краставички черен пипер на зърна 3-4 зърна бахар 1 дафинов лист 1 глава лук 1 морков черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...