Бигилла
Лора и Стоян
200-250 г ориз сокът от 1/2 лимон 1 ч. л. джоджен 2 с. л. кедрово семе 2 кубчета телешки бульон 1/2 ч. ч. червена леща 1/2 глава лук (80 г) 2 скилидки чесън 2 червени чушки 1 с. л. доматено пюре 60-80 г масло лют пипер, черен пипер и сол на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...