Фарфали с пиле в орехов сос
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет фетучини (500 г) 1 буркан лютеница (400 г) 200 г шунка 200 г кашкавал 100 мл бяло вино 100 мл сметана 1 връзка зелен лук 2-3 с. л. зехтин 1 ч. л. риган |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2017 Страхотна рецепта!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2013 Отлична рацепта,пример за здравословно и полезно хранене.
Рецептата е лесна,става бързо и е много вкусна.Гарантирам че ще ви хареса.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...