Фокача с маслини

Източник: Катерина
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 04.09.2013
Фокача с маслини
 
Необходими продукти:
1 бр.
1 с. л. сол
1 ч. ч. черни маслини
100 мл зехтин
риган


Начин на приготвяне:
1
Маята разтваряме в топлата вода със зехтина и оставяме около 10 минути за да шупне.
2
Брашното пресяваме и добавяме шупналата мая,солта и омесваме еластично тесто.
3
Оставяме да втаса около един час в купа,която предварително сме намазали със зехтин и сме покрили с фолио за свежо съхранение.
4
След това прибавяме нарязаните маслини.
5
В намазана със зехтин тавичка прехвърляме тестото, като го разтегляме за да покрие цялата и повърхност.
6
Намазваме със зехтин,поръсваме с морска сол,риган и оставяме да втаса още 30 минути.
7
Печем в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

16.11.2013
Стават много вкусни!
1.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2013
Изглежда вкусно!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: