Лесна гъбена супа
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2024 Готвила съм френска лучена супа по какви ли не рецепти и не мога да я харесам, обаче чесновата тук е отлична. Бульонът ми беше домашен от гъбени пънчета, праз, мащерка, от друга ваша рецепта. Оказа се, че нямах брашно и запържих леко фидето. Чесънът изсипах в студена вода, за да не изгубя нищо от вкуса, той изстина веднага и с ръце събрах обвивките, доста лесно, те се усещат и изплуват, така го и намачках, пак с ръце. Следващият път ще спазя по-точно указанията.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2021 Страхотна! Мога да я ям всеки ден! Освен това бърза и лесна. Към нея пасват много добре кротонс от черен хляб или тост с кашкавал върху самата супа. Благодаря за рецептата!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2020 Любима,любима,любима!!! Сега я започвам отново!!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2016 Много е гадна. Поне моята :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2015 :) Неколкократно приготвена!
Благодаря!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...