Фусили а ла Паоло Малдини

Гост Драгомир Симеонов, "Дарик радио"
Източник: Бон Апети
Дата: 15.01.2005
Фусили а ла Паоло Малдини
 
Необходими продукти:
200 г фусили
1 ч. ч. доматено пюре
6 скилидки чесън
2-3 с. л. зехтин
1/2 шепа босилек
3 щипки лют червен пипер
настърган пармезан за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Фусили а ла Паоло Малдини
Фусилите се сваряват в подсолена вода с малко зехтин. Когато са готови, се налива 1 чаша студена вода и се прецеждат.
2
Фусили а ла Паоло Малдини 2
Сосът се приготвя, като намачканият чесън, босилекът и лютият червен пипер се запържват за кратко в предварително загретия зехтин.
3
Фусили а ла Паоло Малдини 3
Фусилите се изсипват в соса, разбърква се добре. Оставя се да изстине. Постепенно се налива доматеното пюре. При сервиране се поръсва с настърган пармезан.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


147 ДУШИ ОНЛАЙН
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: