Гъбена салата с мента

Дата: 27.02.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г печурки (пресни)
80 мл студено пресован зехтин
4 филийки ръжен хляб
2 стръка мента
1 скилидка чесън
2 с. л. сок от лимон (+ кората от 1 лимон)
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбена салата с ментаГъбите се почистват от пънчетата, обелват се, измиват се и се подсушават. След това се режат на много тънки парчета.
2
Гъбена салата с мента 2Слагат се в купа и се овкусяват с накълцана мента, настъргана лимонова кора, сол, черен пипер, лимоновия сок и зехтина.
3
Гъбена салата с мента 3Хлябът се препича и се натърква с чесън.
4
Гъбена салата с мента 4Салатата се разбърква добре и се поднася върху филийките хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Irena Ashminova се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Шоколадови профитероли
Simona Petrova коментира рецептата Фритата с праз на фурна
Desislava Ivanova се регистрира в сайта.
Росалина Иванова се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Шарлота с тиквички
Елеонора коментира рецептата Ягодов трайфъл
bouillabaisse се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта