Салата от целина с каперси и орехи
Лора и Стоян
500 г картофи 100 г маслини „Каламата“ (без костилки) 12 пъдпъдъчи яйца 1 консерва дроб от треска (190 г) 1/2 глава резене 1/4 връзка див лук 50 мл зехтин 2 с. л. бял балсамов оцет 1 ч. л. дижонска горчица сол на вкус |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...