Гъбена салата с мента
Лора и Стоян
800 г нахут (от консерва) 150 г спанак 1 връзка репички 1 връзка пресен лук 1 глава червен лук 50 мл зехтин сол и черен пипер на вкус | за дресинга: 80 мл зехтин 40 мл бял балсамов оцет 1 скилидка чесън 1 ч. л. медена горчица сол на вкус | за крутоните: 50 мл зехтин 1/2 хляб с дебела кора 1 ч. л. пушен червен пипер сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2018 Стана страшно вкусно! Пак ще я направя!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...