Базелска брашнена супа
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2024 Бульонът става много вкусен, когато джинджифилът ми е с повече лико, го слагам и него там. Мога да ям тази супа и с нудли и без, когато е без нудли е бистра, само гъби и чудесен булъон и ми харесва и в този семпъл вид.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...