Спаначена салата с печен червен лук и сусамов винегрет
Лора и Стоян
![]() |
2 бр. авокадо 2 стръка копър 2 с. л. лимонов сок 1 ч. л. сол 2-3 щипки чесън на прах 1/2 ч. л. сос "Уорчестър" 2 с. л. кисело мляко 1 ч. л. къри 250 г майонеза 200 г замразени скариди 50 г печени бадеми 200 г грах 300 г зеле бял пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...