Средиземноморска оризова салата
Лора и Стоян
![]() |
250 г кускус 1 връзка магданоз сокът от 1/2 лимон 2 щипки сух джоджен 1 стрък пресен чесън 4-5 с. л. зехтин 1 маруля кората от 1 лимон 50 г белени слънчогледови семки 2 стръка пресен лук 2 пресни домата 1 зелена чушка 1/2 л зеленчуков бульон 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...