Меден кейк със смокини
Лора и Стоян
300 г белени сурови шамфъстъци 200 г захар 250 мл бадемово мляко разбита сметана за гарниране |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2020 Направих гранитата със печени и осолени шам фъстъци.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...