Гювече „От всичко по малко“

Дата: 01.05.2015
Източник:
ТИТЛА:
Гювече „От всичко по малко“
 
Необходими продукти:
4 кренвирша
2 пакетчета сирене „Крема“
1 домат
1 пакетче краве масло
4 яйца
250 г шунка
300 г кашкавал
4 щипки червен пипер
4 щипки черен пипер
2 чушки (за предпочитане - зелени)
2 картофа
 

Начин на приготвяне:
1
Първо нарязвате кренвиршите. След това нарязвате на филийки и шунката, кашкавала, чушките и картофите.
2
Разбърквате всички продукти в една по-голяма купа, заедно с киселото мляко, крема сиренето, черния и червения пипер.
3
Намазнявате обилно гювечетата отвътре и разпределяте цялата смес в тях. Слагате ги в студена фурна и ги печете 20 минути на 200 градуса.

Съвет:
Глината е естествен материал и не търпи резки температурни промени. Затова е добре, да потопите гювечетата във вода за 15 минути, преди да ги сложите във фурната. Препоръчително е, докато ги потапяте във водата, да са празни.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.06.2015
Какво количество е киселото мляко?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Мимс коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Мимс се регистрира в сайта.
Сиси се регистрира в сайта.
Донка коментира рецептата Супа от пащърнак и праз
Naiden Naidenov се регистрира в сайта.
dulce се регистрира в сайта.
Петя коментира рецептата Пилешки пай
Anna Ruseva се регистрира в сайта.
Silvia Stoyanova се регистрира в сайта.
Олга Петрова коментира рецептата Мляко с ориз
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта