Запеканка
Лора и Стоян
![]() |
200 г пилешко филе (от гърди) 1 с. л. сол 500 г ориз “Басмати” 2 канелени листа (2 дафинови листа) 1 канелена кора (1/2 ч. л. смляна) 1 черен кардамон (3-4 зърна обикновен) 1 индийско орехче 2 с. л. олио 1 ч. л. сол 50 г пресен джинджифил 1/2 ч. л. кимион 1 ч. л. куркума 2 с. л. готварска сметана 10 скилидки чесън 3 глави лук 50 г бадеми 50 г орехи 50 г кашу 2 резена джинджифил 4-5 зърна счукан пипер 3-4 стръка магданоз 5 с. л. олио 3-4 скилидки чесън |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2016 Страхотна и богата на аромати рецепта!!!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...