Чаламичка

Източник: Бон Апети
Дата: 01.02.2005
Чаламичка
 
Необходими продукти:
200 г пилешко филе
3 с. л. оцет
2 ч. л. счукан чесън
1 ч. л. чубрица
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Чаламичка
Филето се нарязва на четири равни парчета и се пържи в тиган с нагорещено олио.
2
Чаламичка 2
Филетата се поставят в глинено гювече, поливат се с оцет, прибавят се чесънът, чубрицата и солта. Захлупва се и се пече около 20 минути в загрята до температура 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: