Чаламичка

Източник: Бон Апети
Дата: 01.02.2005
Чаламичка
 
Необходими продукти:
200 г пилешко филе
3 с. л. оцет
2 ч. л. счукан чесън
1 ч. л. чубрица
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Чаламичка
Филето се нарязва на четири равни парчета и се пържи в тиган с нагорещено олио.
2
Чаламичка 2
Филетата се поставят в глинено гювече, поливат се с оцет, прибавят се чесънът, чубрицата и солта. Захлупва се и се пече около 20 минути в загрята до температура 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


170 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: