Клисурски търнък

Дата: 05.02.2005
Източник: Бон Апети
Клисурски търнък
 
Необходими продукти:
1 кг свинска кайма (80% свинско месо, 20% сланина)
250 г черен дроб
20 г сол
7 г кимион
1 1/2 г черен пипер
1 свинско черво
 

Начин на приготвяне:
1
Клисурски търнъкКаймата, черният дроб, солта, кимионът и черният пипер се поставят в купа. Размесват се добре.
2
Клисурски търнък 2Свинското черво се пълни със сместа, завързва се добре и се пържи в тиган от двете страни.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


217 ДУШИ ОНЛАЙН
Maria Boyadjieva се регистрира в сайта.
Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта