Кисело зеле по хърватски
Лора и Стоян
![]() |
450 г телешки шол черен пипер на вкус 1 щипка сол 1/4 ч. л. сусамово олио 2 с. л. бяло вино 2 с. л. нишесте 3-4 с. л. соев сос 5-6 с. л. соево олио 2-3 щипки кориандър 2-3 щипки смлян джинджифил 2-3 резена пресен джинджифил 1 морков 1 стрък праз 4-5 стръка пресен лук 150-200 г оризови нудълс парче лимонова кора |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2014 Страхотна рецепта, не можахме да се наситим на яденето....
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...