Пай с горски плодове
Лора и Стоян
250 г брашно 150 мл газирана вода 1 стрък розмарин 1 с. л. зехтин (+ за заливане) 1 ч. л. суха мая сол на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2016 Стават страхотни. ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2016 Чудесни са, много лесни и вкусни :) Аз ги направих с брашно от двузърнест лимец.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...