Кейк със смокини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2016 Чуден хляб ! Хареса се много на всички
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2016 Започнах да го правя, но още тестото ми стана глетаво. Сега се опитва да втасва, но подозирам, че течността е малко спрямо брашното. Мисля, следващия път да сложа повече вода. Сега спазих точно пропорциите.
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...