Печена Аляска
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2014 Много ни хареса! Напомня малко на ореховка, хрупкава и орехова:)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 Страхотна торта - лесна за приготвяне и вкусна! Заливката се получава еднакво добре и със сметана и с цедено кисело мляко.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2013 Получи се много добра торта - лесна и вкусна и много бърза.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2014 Много в вкусна! Правих я отдавана, но сега се регистрирам. Много сполучлива!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте! Благодаря за хубавите рецепти, с удоволствие следя предаването, много сте симпатични! Аз правих тази торта още ден след излъчването, но чак сега се регистрирам, само за да кажа, колко много се хареса. Пеках я около час и десет минути, но след четирстата минута намалих на 160 градуса, може би затова. Единствената разлика беше, че вместо с цедено мляко, я залях със заквасена сметана, но това имах, това използвах :) Мъжа ми каза- ТОВА Е ВЪЛШЕБСТВО! :) Благодаря ви :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...