Кюфтета от риба тон
Лора и Стоян
1 кг моркови 400 г нахут (от консерва) 150 г сурови орехи 2 скилидки чесън сокът от 1 лимон 1/2 връзка копър 3 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1/2 ч. л. кимион сол и черен пипер на вкус зехтин за поръсване копър за поръсване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2019 Здравей, Татяна. Нахутът трябва да се накисне във вода за една нощ, после изхвърлете водата и го сварете така, както варите боб, т.е. без сол, докато омекне. Поздрави от нас!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2019 Здравейте, не искам да ползвам нахут от консерва, тогава ако си купя насипен, трябва ли да го варя предварително, как и колко време?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2016 Интересен вкус
| ![]() |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...