Кюфтета от риба тон
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2019 Здравей, Татяна. Нахутът трябва да се накисне във вода за една нощ, после изхвърлете водата и го сварете така, както варите боб, т.е. без сол, докато омекне. Поздрави от нас!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2019 Здравейте, не искам да ползвам нахут от консерва, тогава ако си купя насипен, трябва ли да го варя предварително, как и колко време?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2016 Интересен вкус
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...