Яхния от грах за микровълнова фурна
Нашите кулинари
        
        






| 2. | Изпрати лично съобщение | 14.04.2016 Вера, рецептата е от далечната 2003 гл, т.е. почти „историческа“. Не можем да си спомним точно, дали я е сготвил някой гост на предаването или е била по желание на наш зрител, който е помолил да покажем рецептата на ястие от китайски ресторант. Длъжни сме обаче да кажем, че в много рецепти от китайската кухня присъства съставката натриев глутаминат. И също така бихме допълнили, че науката се развива постоянно и е напълно възможно след 15 години някой читател на сайта ни да напише нещо подобно и за рецептите, приготвени на скара. Съжаляваме, ако това те е отказало от четенето на рецепти в нашия сайт, но ако все пак решиш да останеш част от нашата аудитория, бихме препоръчали да се обръща внимание не само на автора на рецептите, но и от коя година са те. Поздрави от нас. | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 13.04.2016 Не мога да повчервам че в рецептата ви пише цитирам \"1 щипка натриев глутаминат (или вегета)\". Мисля че ще е добре да се замислите какви рецепти предлагате на масата необразован народ и че отговорността за тяхното здраве е и ваша. Кое е бон апети във вашите рецепти вече не съм сигурна. Напълно ме отказахте да ви чета. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...