Скумрия на фурна „Ропотамо“
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2022 Вкусно
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2018 Вкусно и лесно за приготвяне. Този път замених бекона с наденица, но съм я приготвяла и с бекон.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2017 Не е моето ястие...
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2017 Много бързо се изяде!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2017 Страхотийка! :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...