Късър

Дата: 30.11.2011
Източник: Бон Апети
Късър
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. булгур
1 глава червен лук
2 с. л. доматено пюре
1 връзка магданоз
1 1/2 с. л. сироп от нар
60 мл зехтин
2 с. л. чили сос
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Късър
Булгурът се сварява и след като набъбне се отцежда от водата.


2
Късър 2
Лукът и магданозът се наситняват и се слагат при булгура.


3
Късър 3
Доматеното пюре, сиропът от нар, зехтинът, чили сосът, солта и пиперът се смесват и се добавят в купата.


4
Късър 4
Всичко се разбърква добре. Поднася се като салата или гарнитура, оформено в ринг.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.05.2015
Много вкусно ястие е Късъра, но аз го приготвям по оригинална турска рецепта, скоро ще Ви я изпратя :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


364 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта