Късър
Лора и Стоян
![]() |
200 г пушена сьомга 2 големи картофа 2 големи моркова 6 яйца 2 връзки пресен лук 4 с. л. майонеза 200 г сирене „Чедър” („Пошехонский”, „Гауда”, „Пармезан” |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2014 Приготвих салатата във формички сърчица. И отгоре за разкош поръсих с малко пармезан.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2014 Много добре
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...