Сарми от тиквички
Лора и Стоян
![]() |
250 г челядинки 4 стръка пресен лук 80 г краве масло 350 - 400 мл прясно мляко 1 - 2 с. л. брашно 2-3 стръка мащерка сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2014 Аз направих ястието с кралски печурки,получи се перфектно,подходящо е и за сос към месо.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...