Кашкавал пане по сицилианска рецепта

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Кашкавал пане по сицилианска рецепта
 
Необходими продукти:
500 г кашкавал
олио за паниране
черен пипер на вкус
гранулиран чесън на вкус
1/4 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. босилек
1 ч. л. мащерка
2 ч. ч. грис
2 яйца
брашно за овалване



Начин на приготвяне:
1
Кашкавал пане по сицилианска рецепта
Охладеният кашкавал се нарязва на филийки, които се изплакват със студена вода. Овалват се в брашно, като излишната част добре се изтръсква. Потапят се в добре разбитите яйца.
2
Кашкавал пане по сицилианска рецепта 2
Грисът се разбърква с подправките и кашкавалените филии се овалват в него. Пържат се в добре загрято олио. Изваждат се върху чиния със салфетка, която да поеме излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mihaela Ivanova се регистрира в сайта.
Emilia Todorova коментира рецептата Мързелив кекс със сладко
Emilia Todorova се регистрира в сайта.
Emilia Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: