Ориз с бамя и тиквички
Лора и Стоян
![]() |
500 г кашкавал олио за паниране черен пипер на вкус гранулиран чесън на вкус 1/4 ч. л. червен пипер 1/2 ч. л. босилек 1 ч. л. мащерка 2 ч. ч. грис 2 яйца брашно за овалване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...