Кашкавал пане по сицилианска рецепта
Лора и Стоян
![]() |
250 г шилешко месо 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. кимион 2 зърна бахар 5–6 стръка магданоз 50 мл ябълкова ракия 4 с. л. олио 1 голяма глава кромид лук 1 домат 4 патладжана галета за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...