Телешко задушено по италиански
Лора и Стоян
![]() |
1 ч. ч. бял фасул 3 с. л. оцет 1 с. л. синапено семе 1 с. л. горчица 2 с. л. захар 2 с. л. сос "Уорчестър" 1 л пилешки бульон 4 домата (обелени и нарязани наедро) 3 скилидки чесън (на малки парчета) 2 чушки (на лентички) 1 глава лук (нарязана надребно) 1 кг свински бут (нарязан на кубчета) 1 ч. ч. нахут 1 ч. ч. червен фасул 5 с. л. олио |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...