Панфорте
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2017 При мен се получи. След като пасирах тиквата я изварих много добре на котлона.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2013 \" Бон апети \", това е първата ви рецепта, която не ми се получава. Спазвах точно рецептата, но определено не постигнах резултата от вашата снимка. Дори варих тиквата на пара, за да не стане водна. Въпреки това на вкус е много приятен, но на вид е като суров.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2013 Спазвах инструкциите, но според мен не се получи добре - твърде суров и теклав кейк за вкуса ми.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2013 Ако тиквата е била водна, може кейкът да е глетав, дори ако се пече дълго време. В такъв случай тиквата, след като се свари, е желателно да се отцеди в гевгир.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 Само дето изхабих материалите. След час и половина печене вътре си остана абсолютно тестив и мокър. Най-вероятно ако не бях варила тиквата, а бях ползвала от консерва щеше да е много по добре ама никъде не пише колко грама да е ако от консерва
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...