Кичади

Източник: Бон Апети
Дата: 11.03.2010
Кичади
 
Необходими продукти:
100 г броколи
100 г бяла ряпа
30 г корени от джинджифил
50 г печурки
2–3 червени чушки (люти)
2 стръка пащърнак
1 с. л. олио от алое (ароматно олио)
1 ч. л. кимион
1 ч. л. синапено семе
5–6 семена кориандър
1/2 ч. л. куркума
10 г морска сол


Начин на приготвяне:
1
На сух тиган се запичат корените джинджифил и ряпата.
2
Броколите се бланшират за 3 минути във вряла подсолена вода.
3
В тиган се забърква смес от всички подправки, запичат се и се прибавят гъбите, чушките, пащърнакът и олиото.
4
Подреждат се в подходящ съд, като се слагат резени джинджифил, броколи и ряпа и до тях се поставя от останалите смесени продукти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


217 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: