Кисело зеле със свински джолан и къри

Източник: Lilia Draganova
ТИТЛА: Чирак
Дата: 18.11.2013
Кисело зеле със свински джолан и къри
 
Необходими продукти:
1 кисела зелка
2 стръка праз
1 свински джолан
2 ч. л. къри
1 ч. л. червен пипер
2 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Свинският джолан се сварява в тенджера под налягане, след което се обезкостява.
2
Олиото се загрява и в него се запържва нарязаният наситно праз, докато омекне.
3
Киселото зеле се нарязва и се изсипва в глинен гювеч. Добавя се празът, кърито и се разбърква добре, след което се добавя и свинското месо.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

24.12.2013
супер,супер рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: