Кисело зеле със свински джолан и къри

Дата: 18.11.2013
Източник: Lilia Draganova
ТИТЛА: Чирак
Кисело зеле със свински джолан и къри
 
Необходими продукти:
1 кисела зелка
2 стръка праз
1 свински джолан
2 ч. л. къри
1 ч. л. червен пипер
2 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Свинският джолан се сварява в тенджера под налягане, след което се обезкостява.
2
Олиото се загрява и в него се запържва нарязаният наситно праз, докато омекне.
3
Киселото зеле се нарязва и се изсипва в глинен гювеч. Добавя се празът, кърито и се разбърква добре, след което се добавя и свинското месо.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

24.12.2013
супер,супер рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта