Зеленчукова пица „Калцоне“
Лора и Стоян
![]() |
250 г пълнозърнесто брашно 1/3 кубче зеленчуков бульон 4-5 стръка копър 2 стръка лук 2 глави фенел 4 яйца 20 г масло 100 г кашкавал 100 г синьо сирене 200 мл млечна сметана 3/4 ч. л. сол 2-3 с. л. студена вода 1 яйце 125 г масло 2-3 с. л. зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...