Крехки свински пържоли на фурна

Дата: 18.09.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Крехки свински пържоли на фурна
 
Необходими продукти:
500 г свински пържоли
20 г краве масло
1/2 ч. ч. бира
1 с. л. мед
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Маслото се смесва с меда и хубаво се разбърква.
2
Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер, намазват се с меденото масло, слагат се в тава, заливат се с бирата, покриват се с алуминиево фолио и се пекат около 1 час на 200 градуса. След това фолиото се отстранява и пържолите се пекат още 10-15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2016
Бързо и лесно, а пържолитестават крехки и много вкусни и може да ги гарнирате с каквото искате. Браво!
2.
Изпрати
лично съобщение

02.01.2016
С гъби и картофи.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.2016
Невероятна рецепта.Пържолите стават уникално вкусни и сочни.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Теодора се регистрира в сайта.
нели иванова се регистрира в сайта.
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
Meggie Staneva се регистрира в сайта.
Мария Димитрова се регистрира в сайта.
Lora Dimitrova се регистрира в сайта.
СВЕТЛАНА се регистрира в сайта.
Nadia Toncheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта