Крем с праскови

Дата: 11.11.2015
Източник: Dayana Ivanova
ТИТЛА: Експериментатор
Крем с праскови
 
Необходими продукти:
1 л прясно мляко
100 г бисквити
100 г шоколад
3 яйца
12 с. л. захар
6-7 с. л. брашно
2 пакетчета ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват със захарта, брашното и ванилията. След това се добавят към кипналото мляко и се сместа се бърка, докато се сгъсти.
2
Прасковите се нарязват на тънки резени или малки кубчета.
3
В подходящи чаши или купички се редят праскови, крем, бисквити. Украсява се с парченца шоколад.
4
Съвет: Сервирайте десерта добре охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта