Японски памучни кексчета
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 12.11.2018 Експлозия от вкусове! Невероятна е!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2016 Да, Калина, няма проблем, блатовете леко да се сиропират.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2016 Тортата изглежда малко суха. Дали ще се получи добре, ако се сиропират блатовете?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.02.2016 Много вкусна торта с маслен крем.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Хриси, когато печем без вентилатор увеличаваме градусите с още 20.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...