Крем супа от брюкселско зеле и чесън

Дата: 23.07.2010
Източник: Бон Апети
Крем супа от брюкселско зеле и чесън
 
Необходими продукти:
700 г брюкселско зеле
1 тиквичка
400 мл прясно мляко
4 скилидки чесън
3 с. л. краве масло
сол и бял пипер на вкус
кълнове по избор и резени зеле за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Зелето се поставя в 500 мл кипяща подсолена вода и ври 5 минути. Добавят се тиквичката, нарязана на кубчета, и скилидките чесън и се варят 15 минути.
2
Към зеленчуците се сипва млякото и когато сместа кипне, се пасира. Овкусява се със сол и пипер.
3
Маслото се запържва и с него се залива супата. Украсява се с кълнове и резени зеле и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта