Крем супа от зелен фасул

Дата: 13.07.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг пресен зелен фасул
200 г печурки
3 с. л. краве масло
2 с. л. брашно
400 мл прясно мляко
1 ч. л. сух лук
сол и черен пипер на вкус
за лука:
1 глава лук
брашно за овалване
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Крем супа от зелен фасулФасулът се вари 10 минути в 1 л вода и се пасира.
2
Крем супа от зелен фасул 2Гъбите се нарязват наситно и се запържват в 1 с. л. масло.
3
Крем супа от зелен фасул 3Брашното се запържва в останалото масло и при непрекъснато бъркане, постепенно се налива млякото.
4
Крем супа от зелен фасул 4Добавят се пасираният фасул, гъбите и сухият лук. Овкусява се със сол и черен пипер и се дърпа от огъня.
5
Крем супа от зелен фасул 5Лукът се реже на шайби, залива се със студена вода и се отцежда добре. Овалва се в брашното и се пържи на маслена баня – до готовност.

6
Крем супа от зелен фасул 6Супата се сервира с лучените шайби.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта