Доматен мус със сладко-пикантен сос
Лора и Стоян
750 г зелен фасул 6 с. л. олио 4–5 стръка магданоз 30 г лук 100 г сирене 300 г домати 300 г патладжани олио за пържене галета за овалване 1 ч. л. гранулирана зеленчукова подправка 1 с. л. брашно 1–2 к. ч. галета 4–5 стръка копър 1 скилидка чесън 1 яйце 100 мл прясно мляко 30 г краве масло 2 с. л. винен оцет |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.08.2014 Нещо не ми се получи гъстотата на консистенцията, но пак бяха вкусни.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...