Кростини с чедър и боровинки

Дата: 31.08.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1–2 пълнозърнести чабати
200 г боровинки
150 г сирене „Чедър“
2 стръка мащерка
2 с. л. кафява захар „Демерара“
2 с. л. мед
 

Начин на приготвяне:
1
Кростини с чедър и боровинкиМалка част от боровинките се заделят за украса, а останалите се слагат в касерола. Прибавят се медът, захарта и листенцата мащерка. Готвят се на слаб огън около 25 минути, докато се получи гъсто сладко. Охлажда се.
2
Кростини с чедър и боровинки 2Хлябът се реже на филийки, които се подреждат в тава, поръсват се с настъргано сирене „Чедър“ и се запичат за около 5 минути в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор.
3
Кростини с чедър и боровинки 3Изваждат се от фурната и се гарнират със сладкото от боровинки, заделените пресни боровинки и листенца мащерка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


173 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariela Staykova се регистрира в сайта.
Valya Prokopieva се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Класически лимонов тарт
SuperMag коментира рецептата Сладкиш с рикота и боровинки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта