Котлети от шаран със сос от чушки и карамелизиран лук
Лора и Стоян
![]() |
1 яйце 1/2 ч. л. черен пипер 2 с. л. сметана стрък естрагон (1 ч. л. сух) 50 г масло 2 яйца 2 глави лук 1 1/2 ч. ч. ориз (200 г) 800 г рибно филе 1 ч. л. сол 1/2 кубче прясна мая 1 1/2 ч. ч. прясно мляко 100 г маргарин 400 г брашно 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...