Пиле "Аврора"

Дата: 12.11.2004
Източник: Бон Апети
Пиле
 
Необходими продукти:
200 г пилешки гърди
50 г масло
30 г синьо сирене
70-80 г сметана
150 г броколи
сол
черен пипер
зехтин за намазване
2 щипки куркума
1 рулце от раци
50 г топено сирене
60 г замразени броколи
2 щипки куркума
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле Пилешките гърди се поставят между 2 листа найлоново фолио, начукват се с чукче, поръсват се с малко сол и черен пипер. Отгоре се поставя рулце от раци, топено сирене, няколко розички броколи. Навива се на руло с помощта на фолиото.
2
Пиле Готовото руло се поръсва с куркума, обилно се намазва със зехтин и се изпича от двете страни в сгорещен грил-тиган (или скара).
3
Пиле Броколите се запържват в тиган с предварително разтопеното масло.
4
Пиле Настърганото синьо сирене, сметаната и куркумата се кипват в тенджерка, докато се разтопи сиренето. Изпеченото руло се нарязва на парчета по диагонал.
5
Пиле Сервира се, като в чиния се подреждат нарязаното руло, запържените в масло броколи и сосът.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта