Пиле "Аврора"

Гост Лариса Мирзоева - главен готвач в руския "Петър I"
Източник: Бон Апети
Дата: 12.11.2004
Пиле
 
Необходими продукти:
200 г пилешки гърди
60 г замразени броколи
50 г топено сирене
1 рулце от раци
2 щипки куркума
зехтин за намазване
черен пипер
сол
150 г броколи
70-80 г сметана
30 г синьо сирене
50 г масло
2 щипки куркума


Начин на приготвяне:
1
Пиле
Пилешките гърди се поставят между 2 листа найлоново фолио, начукват се с чукче, поръсват се с малко сол и черен пипер. Отгоре се поставя рулце от раци, топено сирене, няколко розички броколи. Навива се на руло с помощта на фолиото.
2
Пиле
Готовото руло се поръсва с куркума, обилно се намазва със зехтин и се изпича от двете страни в сгорещен грил-тиган (или скара).
3
Пиле
Броколите се запържват в тиган с предварително разтопеното масло.
4
Пиле
Настърганото синьо сирене, сметаната и куркумата се кипват в тенджерка, докато се разтопи сиренето. Изпеченото руло се нарязва на парчета по диагонал.
5
Пиле
Сервира се, като в чиния се подреждат нарязаното руло, запържените в масло броколи и сосът.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: